Studio

V ARTBITE TATTOO STUDIU se strogo držimo pravil o preprečevanju prenosa povzročiteljev nalezljivih bolezni, zato uporabljamo le sterilne igle, nastavke in druge pripomočke za enkratno uporabo in deziniciramo vse delovne površine ter prostor, po vsakem tetoviranju.

Rokavice, maske, britvice, posodice, … so za enkratno uporabo in jih med delom po potrebi tudi večkrat zamenjamo.

ALERGIJE: Če imate alergijo, o tem obvestite tetoverja pred samim postopkom!

Tattoo barve so visoke kakovosti in imajo tudi EU-certiikat.

Artbite tattoo studio se nahaja v Domžalah, v SPBju, Ljubljanska 90, nasproti garažne hiše.

Tetoverji

Vsestranska umetnica Apolonija je glavna akterka studia, s tetoviranjem pa se ukvarja že vse od leta 2008.

Apolonija Šterk je svojo kreativnost razvijala že od rane mladosti. Od nekdaj je rada risala in ustvarjala. Po končanem študiju grafične tehnike je svoje veščine izpopolnjevala na različnih področjih umetnosti od fotografije, glasbe, slikarstva in kiparstva pa vse do video produkcije, grafičnega oblikovanja in pirografije (vžiganje v les). Slednje jo je na prigovarjanje njenih prijateljev popeljalo tudi v tetoverske vode.
Kljub mednarodnem uspehu in vsevečjem povpraševanju po njenih pirografskih slikah, je svojo strast zaradi narave dela in raznolikosti motivov našla prav v tetoviranju. Leta 2015 je pridobila tudi obrtno dovoljenje za izvajanje tetoverskih storitev in naslednje leto uradno odprla svoj tattoo studio v Domžalah pod imenom Artbite tattoo.